Hoi

ik ben Kris en ben de bezieler van dit platform websitesvoortherapeuten.be.

Waarom mijn persoonlijk leven hier posten? Wel, het leek me fair dat mensen of mogelijke nieuwe klanten weten dat er achter dit platform een gezicht, een echte persoon zit.

Maar wie ben ik dan?
Ik woon in Berlaar, een landelijke gemeente in de omgeving van de Pallieterstad Lier waar ik ook geboren en getogen ben. Maar sinds 2007 zijn we met het gezin verhuisd naar Berlaar, een prachtige gemeente met alle faciliteiten op een steenworp van mekaar en waar het prettig wonen is.

In 2010 heb ik blueblot.be in het leven geroepen. Ik maak dus websites voor kleine en middelgrote kmo’s en voor verenigingen, in WordPress en Drupal.
Mijn eerste stappen in webontwikkeling heb ik gezet in 1999 en ik ben er nooit meer mee opgehouden.

Het blijft een boeiende wereld die continu in ontwikkeling is en met rasseschreden vooruit gaat. Steeds weer mee zijn met de nieuwe technologieën houd je jong van geest, maar soms is het ook voor mij wel een beetje te veel van het goede.

Sinds 2019 doe ik consultancy voor BVRGS (belgische vereniging voor relatie- en gezinstherapeuten en systeemcounseling. Zie mij hier als de bemiddelaar, vertaler tussen het bestuur van bvrgs en de IT-wereld. Niet iedereen kan alles weten en kennen. En dikwijls wordt er in IT – zoals sommige therapeuten het zelf aangeven – chinees gesproken. Dat probeer ik te vertalen zodat iedereen mekaar begrijpt en dat alles gestroomlijnd verloopt.

En daar is dan net het idee gekomen om dit project voor te stellen, geheel op maat van deze doelgroep. We nemen alles uit handen van de therapeut – die blijft uiteraard wel actief betrokken bij het verloop van het project – maar alle IT-rompslomp die bij een website/mail/onderhoud/backup komt kijken, neem ik voor mijn rekening. Therapeuten hebben het immers deze dagen al superdruk, waarom zich dan nog bezig houden met zulke zaken?

Mocht je interesse hebben of een samenwerking willen aangaan? Graag. Je kan me altijd bereiken via kris@websitesvoortherapeuten.be of op 0477 60 13 32